Het haar kammen naar de schouders

Mijn nicht houdt vooral van spelen met haar, je kunt haar dagenlang strelen, haar borstelen en make-up maken. Het wordt ook echt geabsorbeerd, dat als je wilt dat alles er perfect uitziet, het zes keer een vlecht kan schikken, elke keer dat je haaraccessoires eraan bevestigt, of vastklemt. Hij hunkert naar schoolvoorstellingen en maakt ze veel. Haar nieuwe creatie, Princesses Joker, was bovendien grappig en ze had een perfecte kapsel en jurk nodig. Bij contact, mijn moeder verstrengeld haar met verschillende vlechten met bogen aan hen gehecht. Toen zei dat mooie meisje nee, nee en niet één keer. Ik zal veel verwachten in het interieur .... het begon. Vijfenveertig minuten overklokken en modelleren. Ze zag er prachtig uit als een grote prinses. Maar toen ze toevallig bij de prinsessen was, veranderde ze snel van gedachten. Zaważając niet de laatste, die beginnen met het maken van het spektakel heeft ongeveer twee uur verstreken. Verrassend .... compleet veranderd de visie en haar toespraak ging in een moment van zozeer "noooo, ik hou niet van, ik weet niets herinneren van de prinses, hooguit zijn gezag." Ze wilde een nieuw kapsel, haar haar opgestoken in een broodje gevuld met gezichten. Want natuurlijk, zoals we nu de bovenstaande praktijk hebben gecreëerd upinaniu haar haar laatste keer dat we gingen vrij snel. Haar moeder aan de andere kant en in twintig minuten werden gemaakt.

http://nl.healthymode.eu/catch-me-patch-me-de-meest-effectieve-manier-om-af-te-vallen/Catch Me, Patch Me! . De meest effectieve manier om af te vallen

Ik raad bubu-store haarclips aan