Engel haar op kruiswoordraadsel kerstboom

Mijn nicht houdt van plezier maken met haar haar, je kunt haar altijd aaien, haar kammen en combineren. Het is zo geabsorbeerd dat, om het geheel er perfect uit te laten zien, men een vlecht vijf keer kan verbeteren, elke keer dat het haarbogen opdoet, of ze vastmaakt met clips. Hij houdt echt van schoolspelen en maakt ze. Haar enige creatie, Princess Joker, is bovendien grappig en ze had een perfecte kapsel en jurk nodig. In het begin spuugde mijn moeder een paar vlechten met strikken uit. Even later zei het mooie meisje nee, nee, niet één keer. Ik zal op plaatsen mooier zijn ... het begon. Een halfuur van het management leidt ze ook. Ze zag er prachtig uit als de enige koningin. En als gasten met verwende meisjes, veranderde ze snel van mening. Niet delen dat slechts twee uur zijn verstreken sinds het begin van de productie. Onverwacht ... volledig de visie veranderd, en in haar spraak klonk het een beetje als "nieeee, ik hou niet van, in wat ik me niet herinner de prinses, wat ver haar ondergeschikte." Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, plaatste haar in de huid van een gevulde coca. Op de bruiloft, zoals ze eerder zei, zijn we nu in staat om haar haar af te maken met de laatste op hetzelfde moment, het ging heel snel. Haar moeder, van een kant van me, was ook in een paar minuten voorbereid.

Wat raad je haarspelden aan?